Skäm bort dig själv med den bästa vinupplevelsen

Zalto glas, fina vinglas och Zalto

Älskar du också vin? Skämmer du gärna bort dig med ett glas kallt vitt vin, lite jordgubbar och en film? Då är du inte ensam! Vin handlar ofta om umgänge, trevligheter och inte minst om en skön känsla. I denna artikel vill vi ge dig tips på hur du kan göra din vinupplevelse ännu bättre.

Det är en fråga om smak och stil

Det hela handlar om smak och stil. Det skall smaka gott och det ska se gott ut! För att få den bästa vinupplevelsen ska du såklart ha ditt älsklingsvin. Och det är alltid en fråga om tycke och smak. Inte desto mindre ska du ju få ditt älsklingsvin att smaka så bra som möjligt. Du har säkert redan gissat det: Det handlar om glaset! Vin glaset kan göra en helt avgörande skillnad. Det är samma som att den bästa musiken ska höras på den bästa musikanläggningen. Annars missar man lätt de små detaljerna och nyanserna. För att njuta av det bästa vinet behöver du det bästa glaset. Det är alltså inte på glaset man ska spara in.

Elegans, exklusivitet och lyx – namnet är Zalto

Vi kommer därför kika på vilket glas du ska välja för att få den bästa vinupplevelsen. Låt oss avslöja vår absoluta favorit: Zalto. Detta är en österrikisk glasproducent som tillverkar exklusiva och lyxiga vinglas. Glasen är munblåsta och gjorda av den renaste kristallen som går att tillverka. Ja du hörde rätt! Det är en riktig juvel som du kan dricka ditt favoritvin ur. Zalto White Wine är ett otroligt tunt (ända ner till 0,3 mm) glas, lätt som en fjäder. Det ger dig en riktigt ”svävande” känsla av lätthet. Är inte det vad varje kvinna drömmer om? Att dricka vitt vin och få en flygande, ja svävande upplevelse? Nu överdriver vi kanske en smula, men poängen är att glaset är väldigt bekvämt, elegant och stiligt att hålla i handen.

När stil och smak går hand i hand

Tillsammans med en läcker, stilig och elegant design så har de berömda Zalto glas en helt unik egenskap: de tar fram den bästa smaken i vinet. Kristallen gör att ytan på glaset luftar vinet bättre, så att du verkligen känner alla aromer. Och ja, det är ju något som varje kvalitetsmedveten kvinna eftersträvar. Det är som en investering i förbättrad vinsmak och vinupplevelse.

Den bästa vinupplevelsen handlar om mer än bara vinet

Den bästa vinupplevelsen är självfallet mer än bara vinet och glaset. Det handlar om en bra kontext som vinet kan avnjutas inom. Det kan vara med goda vänner, din käresta eller familjen. Det handlar inte minst om att göra rummet mysigt med ljus och musik. Samtidigt är det ett bra tips att köpa några jordgubbar och lite choklad som kan förstärka vinupplevelsen. Det hela ska passa ihop så att du tillsammans får en bra vinupplevelse med Zalto glas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *